Modern japán harcművészet

Aikido

Az aikido önvédelem, harc, feszültség, ugyanakkor filozófia, útmutatás, életsílus, mozgásrendszer és egészségfejlesztési eszköz is egyben. Sokoldalú, nehezen leírható és folyamatosan változik. A jó hír, hogy nincsenek titkos technikák, kamu fogások és versenyek se. Próbáld ki ingyen és szeress bele!

Edzések időpontja:

 

Hétfő: 18.00 – 20.00 

Kedd: 18.00 – 19.30 

Csütörtök: 19.00 – 20.30 

Helyszín:

 

Zumm Aikido Egyesület

1081 Budapest, Népszínház utca 17. (Blaha Lujza térnél)

Bejárat: A Víg utca felől, egy szürke fémajtó.

Ára: 

15.000 Ft/hó; (diákkal: 13.000 Ft); 2000 Ft / alkalom

Mit ad az aikido és mire számíthatsz?

Az első alkalmakkor elmagyarázok néhány alapszabályt a nyugodt és biztonságos gyakorláshoz. Megmutatom, hogy lépj, lélegezz, állj, sétálj és gurulj a tatamin. Mutatok és gyakorlunk ütéseket, védekezéseket, alapvető mozdulatokat.

Készüj fel rá, hogy aktívan részt kell venned az edzésen: mozogni, támadni, védekezni. Sokszor kerülsz a földre és sokszor kell felállnod. Az aikido fárasztó, izzasztó; utána izomlázad lesz, amíg a tested hozzá nem szokik.

Az aikido nem rövidtávú program: eltelik pár hónap, mire hozzászoksz és pár év, mire magabiztosan mozogsz majd a tatamin.

Mindenki másképp gyakorolja, mindenki más motivációkkal érkezik és az igazán kitartók érezhetnek rá arra a pillanatra, amikor csak ITT és MOST van, nincsenek gondolatok, csak lélegzel, mozogsz szabadon és összeolvadsz a támadással.

Döntés hidegvérrel

Stresszhelyzetben is képes leszel megőrizni a nyugalmadat és nem hülyeséget csinálni. 

Növekvő önbizalom

A magabiztosság és a félelem kezelése olyan képességek, amiket az éet minden területén kamatozhtathatsz. 

Megtalálni az egyensúlyt

Az egész élet erről szól: megtalálni a megfelelő időpontot, helyet és a megfelelő választ a kihívásokra. 

Folyamatos támogatás

Az aikidósok erős, összetartó közösség, ahol nem csak hozzám fordulhatsz a problémáiddal. Segítünk. 

A mi aikidónk

Hatékonyság

Nem áldozom fel a szép mozgás oltárán a hatékonyságot; vallom, hogy az aikido olyan harcművészet, ami 100 százalékban harc és 100 százalékban művészet.

Fejlődés

Az optimális fejlődéshez heti két edzés szükséges minimum (jobb a három), illetve nem árt, ha részt veszel a hétvégi, nyári táborainkon, továbbképzéseinken. Viszont így biztos lehetsz benne, hogy egy másodperc időd se veszik el, minden edzés minden pillanata a te fejlődésedet szolgálja. 

Támogatás

Az edzések a Te fejlődésedet, a Te nyugalmadat, a Te egészségedet szolgálják. Személyre szabott edzéstervem van kezdőknek és haladóknak; szakmailag ellenőrzött oktatási módszerekkel dolgozom, hogy elérhesd a célod az aikidóval, legyen az önvédelem vagy stresszoldás. 

Feliratkozás a hírlevélre

Tedd meg az első lépést!

Tudod, minden út az első lépéssel kezdődik. Ha szeretnél elkezdeni valamilyen mozgást, jógát vagy a harcművészetet fontolgatod, gyere el egy ingyenes próbaalkalomra - nem veszthetsz semmit! Ha feliratkozol a hírlevélre, megígérem, hogy nem küldök cuki cicás gif-eket, csak használható információkat.

Csák Gergely logo final

Aikido, jóga és masszázs

Működő módszerek a teljes élethez. 

06 20 9 654 298

gergely.csak kukac gmail.com

Copyright © 2024Csák Gergely. All Rights Reserved.