Masszázs

A gyógymasszázs egy terápiás módszer, amely a test és az elme gyógyítására és egyensúlyának helyreállítására törekszik. A masszőr különböző technikákat és fogásokat alkalmaz, amelyek segítenek oldani a feszültséget, lazítani az izmokat, javítani a vérkeringést és csökkenteni a fájdalmat. A gyógymasszázs hatékonyan kezelheti a stresszt, az izomproblémákat, a mozgásszervi panaszokat és hozzájárulhat a teljes testi és lelki relaxációhoz, elősegítve a gyógyulást és az egészség megőrzését.

Svéd- és gyógymasszázs

Jelentkezz be!

 

Hívj fel: 06 20 9 654 298

Vagy írj: gergely.csak kukac gmail.com

Vagy írj rám alul a kapcsolat űrlapon!

Egyeztessünk időpontot!

 

Gondold át, mikor lenne jó és hol. Több helyen szoktam masszírozni:

 • Budenz Klub, Budapest, 1021, Budenz út 3.
 • Folyondár Vasas Sport és Táncközpont, Budapest, 1037, Folyondár u. 15.
 • Vagy házhoz megyek, ha szükséges.

Legyél pontos!

 

Érkezz pontosan. Ha vannak, hozd el a leleteidet, egészségügyi papírjaidat. Ha mégsem tudsz eljönni, egy nappal a kezelés előtt még lemondhatod az alkalmat, de utána ki kell fizeni a lefoglalt kezelést akkor is, ha nem jöttél el.

Magas színvonalú gyógy- és svédmasszázs-kezelés a saját lakásodban, vagy gyere el a gyönyörű stúdiónkba! 

A masszázs nem véletlenül népszerű az egész világon. Szinte minden fajtája hatásosan alkalmazható az izomzat regenerálódásában; teljesen kipihentté tesz; oldja a stresszt és az izmok merevségét, görcsös pontjait, csomóit, így az izomerő megnövekszik.

Olyan professzionális masszázsterápiás szolgáltatást nyújtok, amely csillapítja a stresszt és a fájdalmat. Kérésre irodában, otthon, szállodában és különleges eseményeken is részt veszek.

A magyar állam által kiadott svéd- és gyógymasszőr diplomával rendelkezem. Kizárólag természetes masszázsolajjal dolgozom, ami után a bőröd puhává és hidratáltá válik, zsíros érzet nélkül. A megfelelő masszázsterápiát az esetleges orvosi előírások és a Te igényeid alapján választom ki.

Nem kell hoznod semmit: masszázsasztal, tisztaság és nem tolakodó illatú illóolajok várnak a szakszerű kezelés mellett.

Ha részt veszel a jógaóráimon, vagy eljössz aikidózni, a kezelések hatása, a regeneráció felgyorsul, a pozitív hatások sokkal hamarabb érezhetőek lesznek.

Hogy történik egy masszázs?

 • Áttekintjük a leleteidet, amikor megérkezel;
 • Felmérem az egészségügyi állapotodat, megbeszéljük a tüneteidet, felderítem a problémákat;
 • Mindig speciális masszázságyon masszírozlak;
 • A masszázs szabad bőrfelületet igényel, általában fehérneműben történik, de a kezelendő terület kivételével a test többi része be van takarva;
 • A svédmasszázs kezelés időtartama 30 vagy 60 perc, a gyógymasszázs 15 perctől 60 percig tarthat;
 • A kezelés végén komplex életmód tanácsokat kapsz: relaxációs-, légző- illetve jóga-gerinctorna-gyakorlatokat is javaslok neked, személyre szabva.
Csák Gergely masszőr

Professzionális fájdalomcsillapítás és stresszoldás.

Mit és hogyan kezelek?

Rehabilitáció gyógymasszázzsal

 A gyógymasszázs az ízületek regenerációját,  a letapadt izmok ellazítását szolgálja; vérbőséget okozva csillapítja a fájdalmat és segíti a rehabilitációt egy-egy sérülés, baleset vagy mozgásszervi probléma esetén. A gyógymasszázs a fizioterápia része; olyan kezelés, amelyet orvosi javaslatra is kaphatsz. A gyógymasszázs része a svéd-, a szegment-, a kötőszöveti és a perioszteális (csont) masszázs is. A masszázst követően, a megfelelő kimozgatásokat, illetve mobilizációs technikákat alkalmazom, ha szükséges.

Stresszoldó, relaxáló masszázs

A stresszoldó masszázs meleget, biztonságot, ellazulást, megerősítést, önbizalmat, vitalitást ad. A stresszoldó masszázs a frissítő masszázs elemeire épülő masszázsforma, ennek során főként lazító, simító technikákat alkalmazok, melyek jótékony hatással vannak az idegrendszerre az izmok és a bőr felfrissítésén túl. (Egyébként: kisebb-nagyobb mértékben mindegyik masszázs stresszoldó, ergo amikor ezzel a megnevezéssel találkozol, miközben próbálod letenni a voksodat a 600-féle ajánlat mellett, akkor az nem tulajdonnévként értendő. Nincs olyan masszázsfajta, aminek az a neve, hogy „Stresszoldó masszázs”.)

Ingyenes állapotfelmérés

Az első alkalommal átnézzük a leleteidet (ha vannak) és megnézzük, hogyan tudok neked segíteni. Az állapotfelmérés sokrétű lehet, legtöbbször attól függ, milyen problémával érkezel hozzám. Legtöbbször a leleteid mellett végigkérdezem, mi történt veled, mi lehet a probléma, hol fáj és egyeztetünk a további kezelésről.  

Mi történik a masszázs alatt?

A svédmasszázs egy kifejezetten testet átgyúró, izmokat jól megmozgató, erőteljesebben végzett masszázs. A 19. sz. végén egy svéd vívómester, Henrik Ling fejlesztette ki és határozta meg a svédmasszázs fogásrendszerét. A gyógymasszázs speciálisabb, a svédmasszázs fogásaira épülő rendszer, amelyben csak az adott testrészt masszírozom, ezzel segítve a gyógyulását.

Mikor ne gyere masszíroztatni?

Ezekben az esetekben nem javaslom, hogy bejelentkezz hozzám, mert nem tenne jót:

 • Menstruáció (az első két napon) és terhesség esetén;
 • Akut gyulladással vagy lázas állapotban;
 • Kiterjedt, nedvedző, fekélyes bőrelváltozással;
 • Fertőző betegséggel (bőrgomba, TBC, himlők);
 • Rosszindulatú daganat esetén, vagy közvetlenül műtét után;
 • Elzáródott betegséggel (pl.: érszűkület, visszér, trombózis);
 • Fokozott vérzékenységgel (vérömleny);
 • Pszichiátriai esetek (skizofrénia, epilepszia, klausztrofóbia);
 • Cukorbetegség előrehaladott állapotában;
 • Magas vérnyomás, súlyos szívbetegségek érelmeszesedés előrehaladott állapotában;
 • Csonttörések, csontritkulás előrehaladott állapota, izületi instabilitással.
Fájdalommal jár a masszázs?

Nem feltétlenül. Több mindentől függ: hogy milyen problémával érkezel hozzám és hogy arra milyen kezelés a legjobb. Feleslegesen nem fogok neked fájdalmat okozni, ebben biztos lehetsz, hiszen azért jössz, hogy gyógyulj, lazulj, megoldódjon a probléma. Viszont tudnod kell, hogy (szerintem) a jó masszázs beavatkozik a test és az elme működésébe; a jó masszőr tudja, hol van a probléma, tudja, mit és hogyan kezeljen. Előfordulhat, hogy érzel fájdalmat közben, viszont a masszázs után jólesően meg fogsz könnyebbülni és az addig érzett problémák, fájdalmak csökkennek. A fájdalom masszázs közben függ az állapot súlyától, a fájdalom elhelyezkedésétől, az adott személy fájdalomtűrő képességétől. Alapvetően a fájdalom elenyésző, csupán a gócok környéke lehet érzékenyebb.

Cím

Budapest, 1021
Szerb Antal utca 1. 

Telefon

(20) 9 654 298 

Email

gergely.csak @ gmail.com

Küldj üzenetet!