Oldal kiválasztása
Csák Gergely gyógymasszőr

Csák Gergely

Legyél jobban!

STRESSZOLDÁS, FÁJDALOMTERÁPIA, ÖNVÉDELEM: VAN PÁR MŰKÖDŐ MÓDSZEREM ARRA, HOGY JOBBAN LEGYÉL.

Szeretek embereken segíteni. Szerintem ebben semmi furcsa nincs: jobban érzem magam, ha a körülöttem lévők jobban érzik magukat.

Valószínűleg azért találtál az oldalamra, mert régóta küzdesz stresszel. Görcsöl valahol egy izom, fáj a derekad vagy rosszul alszol. Az is lehet, hogy szeretnél egyszerűen magabiztosabb enni és könnyebben venni az élet akadályait. A jó hír az, hogy jó helyen jársz!

Segítek neked abban, hogy több és jobb legyél magadnál. Megkapod magad jobb változatát. A rossz hír az, hogy oda kell tenned magad: nincs rövidítés, nem lehet a kanyarokat levágni. Az aikidóban és jógában minden benne van, ami az egész életben, a frusztrációtól, a haragtól a félelemtől kezdve az örömig és a boldogságig. A másik rossz hír (ez itt a marketing helye): önmagad fejlesztésének sosincs vége. De majd megszokod és megszereted. Vágjunk bele!

Az én célom

A teljes, egészséges és harmonikus élet

Úgy gondolom, hogy minden percet érdemes megélni és átélni a maga teljességében; úgy gondolom, hogy legyen az boldogság vagy éppen valami rossz érzés, abban jelen kell lenni. 

17 éves korom óta aikidózom; fel sem tudom sorolni, mennyi mindent adott nekem az évek alatt ez a japán harcművészet. Sőt, annyira beépült az életembe, hogy már el sem tudom képzelni nélküle a napjaimat. Ez a szenvedélyem, a hobbim, mondhatjuk, hogy a hivatásom. Szerintem az egyik legjobb dolog, ami történhet valakivel, mert minden benne van, ami az életben: öröm, kapcsolódás, harmónia, de konfliktus, fájdalom és a nyomás is. 

Jóga: a másik szenvedélyem. Nem szeretem a csakranyitogatós-cicanacis-megjátszós jógát, szerintem az igazi jóga megmozgat, lelazít, relaxál, extázisba kerget, megizzaszt, próbák elé állítja a testedet-lelkedet… és igazán elmúlik tőle a derékfájásod és az idegességed.

Az aikido és jóga nekem nehezen szétválasztható: mindkettő hasonló filozófiai gyökerekkel és alapelvekkel rendelkezik, bár a mozgás más, de abban is számos hasonlóságot lehet felfedezni.

Masszázs: van az a pillanat, amikor a masszőr pont azt a pontot találja el a nyakadon, amitől sikítani tudnál és a következő pillanatban az egész testben elenged a feszültség, a fájdalom eltűnik és te újjászületve kelsz fel a masszázságyról. Megvan? Nincs? Na, akkor gyere el és megmutatom! 

"Quis blandit erat. Donec laoreet libero non metus volutpat consequat in vel metus. Sed non augue id felis pellentesque. Quis blandit erat. Donec laoreet libero non metus volutpat consequat in vel metus."

Juanita Moran

"In non pulvinar purus. Curabitur nisi odio, blandit et elit at, suscipit pharetra efficitur elit."

Kason Espinosa

"Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet. In non pulvinar purus curabitur nisi odio vel."

Axel Farrow

Diplomák és fokozatok

Aikikai aikido, 5. dan

2022

1998-ban kezdtem el aikidózni a néhai Gréger Ferencnél; aikidóztam másfél évet Claude Cabaret, Marc Bachraty és Christian Tissier dojójában, Franciaországban. Edzettem Japánban, a Honbu Dojóban. Mestereim, Stéphane Goffin és Christian Tissier javaslatára kaptam meg az 5. dant a Honbu Dojótól.

Gerincjóga és hatha jóga oktató

2017

Egyetemistaként kezdtem el jógázni, mert kínzott a derékfájás. A Mandala Jógastúdióban először az egyéves gerincjóga- és sportoktató tanfolyamot végeztem el, majd a 200 órás hatha jóga-oktató tanfolyamot pár évvel később. Rengeteget tanultam Abdulwahab Nadiától, Juhász Saroltától és Malik Tóth Istvántól a jógáról, a filozófiájáról és az anatómiáról.

Svéd- és gyógymasszőr

2022

Az EFEB-nél kaptam meg a 2 éves, gyógymasszőri alapképzésemet, amely nem csak a masszázsfogásokat, de az anatómiát, de az ápolási ismereteket, a balneológiát és a kórtant is tartalmazza. Folyamatosan járok továbbképzésekre, mint az FDM (Fascia Disztorzió Manipuláció) vagy a Yumeiho masszázs. 

Csák Gergely logo final

Aikido, jóga és masszázs

Működő módszerek a teljes élethez. 

06 20 9 654 298

gergely.csak kukac gmail.com

Copyright © 2023Csák Gergely. All Rights Reserved.