Csák Gergely gyógymasszőr

Csák Gergely

Legyél jobban!

STRESSZOLDÁS, FÁJDALOMTERÁPIA, ÖNVÉDELEM: VAN PÁR MŰKÖDŐ MÓDSZEREM ARRA, HOGY JOBBAN LEGYÉL.

Szeretek embereken segíteni. Szerintem ebben semmi furcsa nincs: jobban érzem magam, ha a körülöttem lévők jobban érzik magukat.

Valószínűleg azért találtál az oldalamra, mert régóta küzdesz stresszel. Görcsöl valahol egy izom, fáj a derekad vagy rosszul alszol. Az is lehet, hogy szeretnél egyszerűen magabiztosabb enni és könnyebben venni az élet akadályait. A jó hír az, hogy jó helyen jársz!

Segítek neked abban, hogy több és jobb legyél magadnál. Megkapod magad jobb változatát. A rossz hír az, hogy oda kell tenned magad: nincs rövidítés, nem lehet a kanyarokat levágni. Az aikidóban és jógában minden benne van, ami az egész életben, a frusztrációtól, a haragtól a félelemtől kezdve az örömig és a boldogságig. A másik rossz hír (ez itt a marketing helye): önmagad fejlesztésének sosincs vége. De majd megszokod és megszereted. Vágjunk bele!

Az én célom

A teljes, egészséges és harmonikus élet

Úgy gondolom, hogy minden percet érdemes megélni és átélni a maga teljességében; úgy gondolom, hogy legyen az boldogság vagy éppen valami rossz érzés, abban jelen kell lenni. 

17 éves korom óta aikidózom; fel sem tudom sorolni, mennyi mindent adott nekem az évek alatt ez a japán harcművészet. Sőt, annyira beépült az életembe, hogy már el sem tudom képzelni nélküle a napjaimat. Ez a szenvedélyem, a hobbim, mondhatjuk, hogy a hivatásom. Szerintem az egyik legjobb dolog, ami történhet valakivel, mert minden benne van, ami az életben: öröm, kapcsolódás, harmónia, de konfliktus, fájdalom és a nyomás is. 

Jóga: a másik szenvedélyem. Nem szeretem a csakranyitogatós-cicanacis-megjátszós jógát, szerintem az igazi jóga megmozgat, lelazít, relaxál, extázisba kerget, megizzaszt, próbák elé állítja a testedet-lelkedet… és igazán elmúlik tőle a derékfájásod és az idegességed.

Az aikido és jóga nekem nehezen szétválasztható: mindkettő hasonló filozófiai gyökerekkel és alapelvekkel rendelkezik, bár a mozgás más, de abban is számos hasonlóságot lehet felfedezni.

Masszázs: van az a pillanat, amikor a masszőr pont azt a pontot találja el a nyakadon, amitől sikítani tudnál és a következő pillanatban az egész testben elenged a feszültség, a fájdalom eltűnik és te újjászületve kelsz fel a masszázságyról. Megvan? Nincs? Na, akkor gyere el és megmutatom! 

Diplomák és fokozatok

Aikikai aikido, 5. dan

2022

1998-ban kezdtem el aikidózni a néhai Gréger Ferencnél; aikidóztam másfél évet Claude Cabaret, Marc Bachraty és Christian Tissier dojójában, Franciaországban. Edzettem Japánban, a Honbu Dojóban. Mestereim, Stéphane Goffin és Christian Tissier javaslatára kaptam meg az 5. dant a Honbu Dojótól.

Gerincjóga és hatha jóga oktató

2017

Egyetemistaként kezdtem el jógázni, mert kínzott a derékfájás. A Mandala Jógastúdióban először az egyéves gerincjóga- és sportoktató tanfolyamot végeztem el, majd a 200 órás hatha jóga-oktató tanfolyamot pár évvel később. Rengeteget tanultam Abdulwahab Nadiától, Juhász Saroltától és Malik Tóth Istvántól a jógáról, a filozófiájáról és az anatómiáról.

Svéd- és gyógymasszőr

2022

Az EFEB-nél kaptam meg a 2 éves, gyógymasszőri alapképzésemet, amely nem csak a masszázsfogásokat, de az anatómiát, de az ápolási ismereteket, a balneológiát és a kórtant is tartalmazza. Folyamatosan járok továbbképzésekre, mint például FDM-tanfolyam (Fascia Disztorzió Manipuláció) az Oriolus Mednél. 

Yumeiho masszázsterapeuta

2023

Folyamatosan járok továbbképzésekre, 2023-ban rést vettem például egy tradicionális Yumeiho® tanfolyamon is, így lettem 1. danos Yumeiho® terapeuta. A tanfolyamon komplex, preventív, egészségtámogató masszázst, a Yumeiho® technika gyakorlatát és elméletét tanultam meg a Magyarországi Yumeiho Egyesületnél

Csák Gergely logo final

Aikido, jóga és masszázs

Működő módszerek a teljes élethez. 

06 20 9 654 298

gergely.csak kukac gmail.com

Copyright © 2024Csák Gergely. All Rights Reserved.