Anti-aging

Jógaászanák, légzőgyakorlatok, masszázs. Nem csak a bőröd fiatalodik meg, de újra tele leszel energiával és szabadon mozogsz majd!

Jóga: Párbeszéd Háza, 1085 Budapest, Horánszky u. 20, minden kedden 16.30 – 17.30 vagy magánórák előre megbeszélt időpontban és helyen. 

A konzultációhoz és a masszázshoz foglalj időpontot! 

Jóga nő légzőgyakorlat

Szerintem nem az a kérdés, megöregszünk-e, hanem az, hogy hogyan. Muszáj hozzá meggörbülni? Muszáj hozzá a mindennapos fájdalom? Muszáj hozzá a rosszkedv? És muszáj ennek ilyen korán eljönnie? Az én válaszom az, hogy nem, de Neked is tenned kell érte, hogy ez ne így legyen! 

 

Sajnálom, hogy ezzel a rettenetes ténnyel kell szembesítselek: a test megöregszik. Egyszer mindenki elmúlik. A belső szerveink (szív, gyomor, tüdő, lép, vese, hasnyálmirigy, belek, stb) működése gyengül, ugyancsak gyengül a szervrendszerek működése (keringés, anyagcsere, légzés, emésztés, kiválasztás, mozgásrendszer, stb.) és fellépnek hormonális változások. Ez meglátszik a külsőnkön is: megőszülünk, a bőrünk veszít a ruganyosságából.

Mit tehetsz ellene?

Megpróbálhatod a külsődleges jeleket eltűntetni: manapság a kozmetikus és a plasztikai sebész csodákra képes. De ettől odabent nem leszel jobban. Sajnálhatod magad, eheted marékszámra a vitaminokat vagy egyszerűen nem törődsz vele – egyik sem az igazi megoldás.

Mi a megoldás?

Ha változtatsz a hozzáállásodon. Változtatsz az életmódodon: egészségesen eszel és iszol, rendszeresen mozogsz és használod a természetes gyógymódokat. Nem stresszelsz – vagy legalább jól kezeled a stresszt. Jól öregedsz meg.

Mit kínálok én?

A jóga segítségével kialakíthatod azt az életmódot, amivel lassabban és jobban fogsz öregedni. Jógikus táplálkozás: kevesebb hús, több zöldség. Elhagyható feldolgozott ételek, cukros üdítők. A megfelelő napirenddel és napi rutinnal úrrá lehetsz a káoszon. A  jógaászanák (és egyéb tornagyakorlatok) nem csak az izmokat és ízületeket átmozgatják, lazítják és
erősítik, hanem a belső szerveidet is. Ezáltal javul a tested működése. A pránájáma (légzőgyakorlatok) oxigénnel és életerővel tölti fel a szervezetet, ami megfiatalodik, a relaxáció és a meditáció pedig kiold minden feszültséget, a szervezet megfelelően tud funkcionálni.

A masszázzsal a bőröd is megfiatalodik, rugalmassá válik. De hidd el nekem: a belső munkád kisugárzik majd. Az anti-aging masszázs olyan eljárás, amely elsősorban az arcodra fókuszál. A fogási technikák fiatalító hatással vannak a bőr textúrájára. A rendszeres jóga és masszázs segít feszesebbé tenni a bőrt, megelőzni és lelassítani újabb ráncok kialakulását.

Annyit kell tenned csak, hogy bejelentkezel és elkezded. A Te kezedben van a változtatás lehetősége.

mosolygó meditáló nő

Nem csak a bőröd fiatalodik meg, de te is! 

Anti-aging jóga és masszázs

A masszázshoz és a privát jógaórákhoz időpontot kell egyeztetnünk. A jógaórákat a Párbeszéd Házában tartom, keddenként, 16.30 és 17.30 között.

Cím: Budapest, 1081, Horánszky utca 20. (a Rákóczy térnél). 

Telefon

0620 9 654 298 

Email

gergely.csak kukac gmail.com

Küldj üzenetet!